Sufleu de cartofi si carne de pui

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2013 | 14459 vizualizari

 

Prea multe nu va zic, doar ca este o masa simpla si delicioasa. Cu ingrediente putine si pe placul tuturor. Sa va fie de bine!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi mai marisori
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • alb
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr branza
  • pt decor:un praf de boia afumata
  • pt uns tava:unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si carne de pui:

Cartofii se spala bine si se pun cu apa la fiert cu tot cu coaja. Pieptul de pui se spala, se usuca cu prosop de bucatarie, se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in 2 linguri ulei de masline.

Cartofii fierti (dar sa nu fie zdrobiti) se curata de coaja si se taie cubulete. Ouale se bat spuma cu un praf de sare pana devin o spuma galbuie. In jumatatea de spuma de ou adaugam branza si cascavalul dat pe razatoare, cartofii si pieptul de pui si amestecam usor ingredientele. Adaugam si restul de  oua, amestecam f usor de data aceasta si rasturnam compozitia intr-o forma de iena unsa cu unt.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 40 minute. Cand este calduta pudrati putina boia de ardei afumata pt aspect si aroma.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

o puteti inbunatatii dupa bunul plac, cu ceapa verde, frunze de patrunjel...

2

serviti cu o salata de cruditati alaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Merisor 1

10.08.2013, 20:30

Ce bun!

diaconta 1

10.08.2013, 21:20

Buuuun

roxana_simona 1

10.08.2013, 22:06

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman